Опис приготування: У шейкер додати інгредієнти, лід та добре збовтати, потім перелити в охолодженний бокал (якщо будеш переливати через маленьке сито, буде ще краще). Прикрасити цедрою з апельсина або вишнею.
якщо використовуєш додатково сухий шейк отримаєш ще більше піни (спочатку шейкуй без льоду, для утворення піни, потім додай лід та шейкуй ще раз)
Опис приготування: У шейкер додати усі інгредієнти, лід та добре збовтати, потім перелити в охолодженний бокал (якщо будеш переливати через маленьке сито, буде ще краще). Прикрасити чіпсом з ананасу або малиновою пудрою
якщо використовуєш додатково сухий шейк отримаєш ще більше піни (спочатку шейкуй без льоду, для утворення піни, потім додай лід та шейкуй ще раз)
Рецепт: Джин - 40 мл Сироп Лаванди (Giffard або інш.) - 10 мл Feeps Sourmix - 60 мл
Посуда: Рокс з льодом
Метод приготування: Шейкер або блендер
Опис приготування: У шейкер додати усі інгредієнти, лід та добре збовтати, потім перелити в охолодженний бокал (якщо будеш переливати через маленьке сито, буде ще краще). Прикрасити лаймом або гілочкою лаванди
якщо використовуєш додатково сухий шейк отримаєш ще більше піни (спочатку шейкуй без льоду, для утворення піни, потім додай лід та шейкуй ще раз)